Studiemateriaal kok

Lesmateriaal Kok niveau 2 en 3

Niveau 2
Geen aanvullend lesmateriaal nodig

Niveau 3
Geen aanvullend lesmateriaal nodig
aanbevolen wordt wel het boek “over eten en koken” van Harold Mc Gee

Naslagwerken voor beide niveau’s
Warenkennis   9789052112206              € 44.50
Keukentechniek  9789052112220            € 61.00
Keuken org en apparatuur 9789052112190   € 24.25
Basisrecepturen  9789052112213           € 24.25
Voedingsleer en hygiëne 9789052112237    € 31.25 (Nieuw niet meer leverbaar)

(alle bovengenoemde prijzen zijn richtprijzen, voor exacte prijzen raadpleeg het internet; www.SVH.nl)

Wij bieden ook de mogelijkheid deze SVH boeken te huren voor een schoolseizoen. Kosten €30,- (borg € 50,-)

Diversen
Kokskleding bestaande uit
– Broek
– Buis zonder logo
– Sloof
– Stevig schoeisel
– 2 koksdoeken
– koksmuts wordt uitgereikt

Messenset bestaande uit
– Koksmes
– Fileermes
– Dunschiller
– Pommes parisienne boor
– Tourneermesje
– Citroentrekker
– Caneleermesje
– Aanzetstaal
– Kwastje
– Spuitmondjes glad en gekarteld
– Vleesvork
– Appelboor
– Spatel
– Pannenschep

Complete set voor beide niveau’s inclusief foudraal € 250,-