Studiemateriaal kok

Lesmateriaal Kok niveau 2 en 3

Niveau 2
Geen aanvullend lesmateriaal nodig

Niveau 3
– boek “over eten en koken” van Harold Mc Gee
– boek “de sensaties van smaak” van Bob Holmes

Naslagwerken voor beide niveaus
Warenkennis   9789052112206
Keukentechniek  9789052112220
Keuken org en apparatuur 9789052112190
Basisrecepturen  9789052112213
Voedingsleer en hygiëne 9789052112237

Wij bieden ook de mogelijkheid deze SVH boeken te huren voor een schoolseizoen. Kosten €30,- (borg € 50,-)

Diversen:
Kokskleding bestaande uit
– Broek
– Buis zonder logo
– Sloof
– Stevig schoeisel
– 2 koksdoeken

Messenset bestaande uit
– Koksmes
– Fileermes
– Dunschiller
– Pommes parisienne boor
– Tourneermesje
– Citroentrekker
– Caneleermesje
– Aanzetstaal
– Kwastje
– Spuitmondjes glad en gekarteld
– Uitbeenmes
– Appelboor
– Spatel
– Pannenschep

Complete set voor beide niveau’s inclusief foudraal € 268,-