Studiemateriaal kok

Lesmateriaal Kok niveau 2 en 3

Niveau 2
Geen aanvullend lesmateriaal nodig

Niveau 3
Geen aanvullend lesmateriaal nodig
aanbevolen wordt wel het boek “over eten en koken” van Harold Mc Gee

Naslagwerken voor beide niveaus
Warenkennis   9789052112206
Keukentechniek  9789052112220
Keuken org en apparatuur 9789052112190
Basisrecepturen  9789052112213
Voedingsleer en hygiëne 9789052112237

Wij bieden ook de mogelijkheid deze SVH boeken te huren voor een schoolseizoen. Kosten €30,- (borg € 50,-)

Diversen:
Kokskleding bestaande uit
– Broek
– Buis zonder logo
– Sloof
– Stevig schoeisel
– 2 koksdoeken
– koksmuts wordt uitgereikt

Messenset bestaande uit
– Koksmes
– Fileermes
– Dunschiller
– Pommes parisienne boor
– Tourneermesje
– Citroentrekker
– Caneleermesje
– Aanzetstaal
– Kwastje
– Spuitmondjes glad en gekarteld
– Uitbeenmes
– Appelboor
– Spatel
– Pannenschep

Complete set voor beide niveau’s inclusief foudraal € 268,-