Studiemateriaal kok
Lesmateriaal Kok niveau 2 en 3
Niveau 2
Geen aanvullend lesmateriaal nodig
Niveau 3
– boek “over eten en koken” van Harold Mc Gee
– boek “de sensaties van smaak” van Bob Holmes
Naslagwerken voor beide niveaus
Warenkennis 9789052112206
Keukentechniek 9789052112220
Keuken org en apparatuur 9789052112190
Basisrecepturen 9789052112213
Voedingsleer en hygiëne 9789052112237
Wij bieden ook de mogelijkheid deze SVH boeken te huren voor een schoolseizoen. Kosten €30,- (borg € 50,-)
Diversen:
Kokskleding bestaande uit
– Broek
– Buis zonder logo
– Sloof
– Stevig schoeisel
– 2 koksdoeken
– koksmuts wordt uitgereikt
Messenset bestaande uit
– Koksmes
– Fileermes
– Dunschiller
– Pommes parisienne boor
– Tourneermesje
– Citroentrekker
– Caneleermesje
– Aanzetstaal
– Kwastje
– Spuitmondjes glad en gekarteld
– Uitbeenmes
– Appelboor
– Spatel
– Pannenschep
Complete set voor beide niveau’s inclusief foudraal € 268,-